Rens Krijger uitgezonden naar Papoea

  • IMG_5601
  • IMG_5602

Rens Krijger is zondag 3 juli 2016 vanuit onze kerk uitgezonden naar Wamena, in Papoea Indonesie.

Rens gaat in Wamena op de Hillcrest International School lesgeven aan kinderen van zendingswerkers die in Wamena en omgeving werken.

Onze predikant Ds. C.J. Droger ging in deze dienst voor en verrichtte ook de uitzending. Er werd gepreekt over Psalm 32:8: “Ik zal u onderwijzen, en u leren van de weg dien gij zult gaan; Ik zal raad geven, Mijn oog zal op u zijn.”

Toespraken werden gegeven door Harry Lukens namens zendingsorganisatie OMF, door ds. G. Draayer namens deputaten zending van de Christelijke Gereformeerde Kerken en door diaken A. van Ree namens de kerkenraad.

Meer informatie over Rens zijn uitzending kunt u hier vinden.

Dit vindt u vast ook leuk ...