Oud papier inzameling

D.V. zaterdag 11 november 2017 kunt u weer uw oud papier inleveren ten bate van de Johannes Calvijnschool. Voor de school staat weer een container klaar aan de Claudius Civilislaan te Vlaardingen. Ook bij bejaardencentrum Uitzicht kunt u uw papier inleveren bij de container aan het begin van de parkeerplaats. De opbrengst van het oude papier wordt gebruikt voor speel- en leer materiaal voor de school.

Op de zaterdagochtend is er inzameling tussen 9:00 en 11:00 uur. Gedurende deze tijd zijn er twee vrijwilligers aanwezig die u zullen helpen met uitladen. Er vindt GEEN inzameling van kleding en schoeisel meer plaats.

Ten slotte maken we u er op attent dat er altijd de mogelijkheid is om buiten de genoemde tijden uw oud papier zelf te plaatsen in de container. Er is dan weliswaar geen hulp aanwezig, maar u mag zelf de container openen en het papier er in plaatsen. Graag daarna weer goed afsluiten. De container staat er al vanaf vrijdagmiddag, dus vanaf dan kunt u er het hele weekend terecht.

 

Dit vindt u vast ook leuk ...