TFC – Acties

DV 20 januari: Gezellige winterse mini markt met verkoop van snijbloemen, fruit, aardappelen en chocolade lekkernijen. De markt wordt gehouden van 10.00-12.00 bij de kerk in de Emmastraat.

Oude metalen actie: Heeft u een schuur, kelder, vliering of berging waarin u in de loop van de jaren oude spullen heeft bewaard? Misschien liggen daar wel spullen tussen die u niet meer zult gebruiken,maar die wel geld waard zijn! Voor de actie “Rens naar Papua” zijn we op zoek naar oude metalen om deze in te leveren bij een recycling bedrijf. Veel materialen zijn per kilo geld waard. Te denken valt aan: aluminium, tin, lood, koper en messing. Maar ook oude apparaten als computers, cassettespelers, stukken snoer en dergelijk leveren geld op.Hieronder treft u een voorbeeldlijst aan van dingen die we zoal kunnen inleveren:
- Aluminium: oude pannen, onderdelen, e.d.
- Messing: decoraties, lampen, traproeden, huisnummers, (gebruikte/incomplete) knelkoppelingen, oude sleutels,  ed
- Koper: waterleiding buis, elektriciteitssnoer, ed
- Lood: buis, stukken loodslab, ed
- Apparaten waar een snoer aan zit (geen TV’s, wasmachines, drogers, magnetrons  en koel/vriezers), wel: oude videorecorders, cd-spelers, computers, versterkers, keukenmixers, boormachines e.d.

Wij willen u vragen om eens in/op uw berging/schuur/vliering te gaan kijken of u dingen heeft die wij kunnen verzamelen voor de actie. Het zou fijn zijn als u de spullen zelf onder het fietsenhok zou willen neerzetten, maar uiteraard willen we ook wel even bij u langskomen om het op te halen. Eventueel helpen we ook mee om het voor u uit te zoeken.Op deze manier doen we twee goede dingen: Uw “rommel” wordt op een verantwoorde manier verwerkt, en u steunt de actie zonder dat het u iets kost! Neem contact op voor een afspraak met Rien Rolfes: rien@rolfes.nl of 0104349997.