Sola Scriptura (16+)

Jongeren vanaf 16 jaar zijn van harte welkom bij Sola Scriptura, onze jeugdvereniging. Eén keer in de twee weken komen wij op zondagavond bij elkaar. Tijdens deze verenigingsavonden staan we met elkaar stil bij een gedeelte uit de Bijbel of bij een thema dat ons als jongeren bezighoudt. Het doel van onze jeugdvereniging is om als jongeren onder elkaar actief bezig te zijn met het woord van God. We willen graag onze God leren kennen door de Bijbel te bestuderen, vandaar Sola Scriptura (alleen door de Schrift). Bidden, zingen en goede gesprekken zijn vaste onderdelen van onze verenigingsavonden.

Sola1
Daarbij is het ook belangrijk dat we het onderling gezellig hebben. Naast serieuze activiteiten op zondagavond doen we ook verschillende actieve en minder actieve activiteiten. Deze worden vaak op vrijdag of zaterdag georganiseerd, vooral ‘s avonds.

Aan het begin van het seizoen wordt een rooster gemaakt waarop alle activiteiten worden vermeld. In het kerkblad en op de website van onze gemeente worden ook steeds de data, thema’s en activiteiten opgenomen.

Wil je ons een keer bezoeken? Kom gerust eens langs!

Voor meer informatie over onze vereniging kun je contact opnemen met Robbert Hoogendijk.